Trajtime, Fakte, Informacione 2011

Një trajtim i hollësishëm, hap pas hapi në një tutorial të duhur për të bërë të mundur formatimin me sukses të kompjuterit me Windows 7.

Një trajtim prej 12 faqesh i realizuar nga unë me kujdes të veçantë, i vjen në ndihmë të gjithëve që së paku kanë një llogari në Facebook.

Në këtë artikull kam trajtuar  Komponentin e Privatësisë, një çështje e shumë përfolur dhe një problem serioz për ne, Gjëra që nuk i keni ditur më parë për Facebook, etj.

Madje ky artikull ka shumë vlerë pasi kam trajtur disa problematika  më serioze të këtij rrjeti social, dhe e thënë shkurt do ju vlejë.

Ky është artikulli, si mëposhtë

Kuriozitete, ngjarje të rralla

Fjalë të Urta

Kuriozitete

Fraza dashurieHumor –

Barcoleta

Thënie filozofike

Advertisements

4 thoughts on “Trajtime, Fakte, Informacione 2011

 1. Why are you giving away free domain names!?
  We believe that if you choose AMSHosting as your web hosting provider, you will be so happy with the features and service we provide, that you will have no reason to switch to another provider for your hosting and domain name needs. As our way of saying thanks, we actually purchase and renew your domain name, free, for the life of the web site.

  Ams.eu.com would like to thank you for choosing our hosting services. As a complimentary gift, we will give you a domain name of your choice for FREE!

  Our “BEST” and “PRO” hosting packages include a FREE domain of one top level domain (.al,.com,.info,.net,.eu,.org,.us,.uk,.com.al,.org.al,.edu.al,.net.al,.gov.al,.de,.ru).

  What is a LifeTime Free Domain? A LifeTime Free Domain is a free domain name registration which is available with the purchase of the following hosting packages:
  PROFESSIONAL PACKAGE (3 years plan)
  PREMIUM PACKAGE(2 and 3 years plans)
  ULTIMATE PACKAGE (with all plans).

  For other currently available specials and discounts.
  Get Started Now! Now we offer -20% discount for all our SSD Powerful Web Hosting Packages Our price can start at just €0.99/month.

  You can order one of our hosting plans, and can register or transfer your domain for free Order Now!
  We are always here for you!
  Any question you have will be answered and every wish fulfilled! Please feel free to Contact Us if you have any questions or comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s