Miresevini ne kete faqe te suportuar nga Ardit Muça. Gjithcka qe ju duhet dhe ju sherben realisht!

Kushdo qe ka nevoje per ndihme ne fushen e ekonomise dhe ne ate te informatikes dhe kompjuterikes i lutem te mos ngurroje por te me shkruaje ne adresen e meposhtme te                  e-mailit:

ardit.muca@yahoo.it

Dhe, jo vetem kaq por ne kete faqe do te gjeni nje galeri te pafund informacioni qe une po e paraqes ne formen e skedareve dhe ju mund te keni akses fare thjeshte thjesht klikoni  te emri i skedarit perkates qe eshte i shoqeruar me fjalen shih dhe do ju hapet nje faqe tjeter me pas perseri klikoni te emri i skedarit dhe perfundimisht do te hapet.

Prsh:

Lexoni skedarin e meposhtem, ju siguroj qe do mahniteni, nuk ua pret mendja cfare eshte i afte te bej nje virus kompjuterik, mund t’ju vrase:

Informacioni i meposhtem  eshte shume  i rendesishem dhe ju siguroj qe te gjittheve do ju ndihmoje sadopak.

Kontabiliteti; Gjithcka per nje ekonomist ose financier sidomos!

Gjithcka rreth kontabilitetit dhe programeve financiare qe jane momentalisht ne treg dhe perdoren nga te gjitha bizneset. Jo vetem kaq  por nje ere ndryshimi ka filluar ne programacionin dhe manaxhimin e firmave ne baze te softwreve inovative qe jane mne treg por kujdes mos u genjeni se vetem pak jane ata qe e kane cilesine e duhur. Per gjithcka mund te me kontaktoni (ardit.muca@yahoo.it)  dhe ju siguroj nje zgjidhje optimale qofte persa i perket programeve per manaxhim biznesesh por jo vetem kaq, cdo kush qe ka nje vend pune ne nje firem duhet me patjeter te kete njohuri te mjaftueshhme ne fushen e kontabilitetit dhe te manaxhimit.

Per cdo gje me kontaktoni (ardit.muca@yahoo.it),

Materiale te vlefshme:




Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s